دکتر محمد حسین میرشمسی

دکتر محمد حسین میر شمسی در سال 1337 در محله ی محمود آباد یزد به دنیا آمده است. پدرش کشاورز بوده و خود او نیز در ایام تابستان برای کمک به پدر و به دست آوردن خرجی سال خود به یاری او می شتافته است.

او در دبستان محمودآباد یزد، راهنمایی سیدمحمد آقا و دبیرستان ایرانشهر درس خوانده و رویای اصلی دوران تحصیلش معلم شدن و با مردم بودن بوده است.

میرشمسی که رشته ی اصلی اش در دوران دبیرستان ریاضی و فیزیک بوده است، ابتدا با شرکت در کنکور وارد رشته ی مهندسی برق دانشگاه علم و صنعت ایران می شود، اما بعد گذشت چند ماه با هدف قبولی در رشته ی پزشکی، در کنکور تجربی شرکت می کند و موفق می شود با رتبه ی 128 وارد دانشگاه علوم پزشکی مشهد شود. او بعد از مدتی به دانشگاه اصفهان انتقالی می گیرد و سپس به یزد می آید و ادامه پزشکی عمومی خود را در این دانشگاه به پایان می رساند. دکتر میر شمسی در دوران ریاست دکتر جمالی در دانشگاه یزد به عنوان مربی – دستیار برای گذراندن دوره ی تخصص وارد دانشگاه مشهد می شود و کارش را به عنوان رزیدنت جراحی در این دانشگاه شروع می کند.

mirshamsi

محمد حسین میرشمسی در سن 21 سالگی ازدواج کرده است. همسرش خانه دار و 3 فرزند دارد که همگی آنها در رشته های مهندسی تحصیل کرده اند. دکتر علاوه بر تخصص در رشته جراحی، در شاخه هایی مانند طب چینی، طب اسلامی، طب سنتی و سوجوک مطالعات و تحقیقات زیادی داشته است و بعد از برسی های زیاد، طب اسلامی و سجوک را اساس روش های درمانی خود قرار داده است که در ادامه به توضیح بیشتر آنها می پردازد.

دریافت نوبت دکتر

دریافت نوبت دکتر

مبنای علم سجوک بر اساس قانون هولوگرام در جهان است و می گوید هر قسمتی از بدن خاصیت و ویژگی های کل بدن را داراست. به عنوان مثال روش کار برای من که بر روی هولوگرام دست کار کرده ام به این صورت است که درد را از روی بدن تشخیص می دهیم و بعد با تعیین نقطه ی محل درد بر روی دست و ماساژ دادن و یا مغناطیس کردن آن نقطه درد را درمان می کنیم.

در طب اسلامی که ما آن را طب وحی نیز می نامیم، بر خلاف طب غربی که فقط به بعد جسمانی می پردازد، بعد روانی بیماری ها را نیز مورد برسی قرار می دهد و به نظر من کامل ترین شاخه در میان همه ی شاخه های طب است. من برای آگاهی عمومی از این علم علاوه بر مبنا قرار دادن آموزه های قرآنی و احادیث، مطالعه ی کتاب رساله ی ذهبیه امام رضا را توصیه می کنم.

در ادامه گفت و گو توجه شما را توصیه هایی طلایی دکتر میرشمسی درباره ی تغذیه و خواب که بر اساس برآیند طب های مختلف است را جلب می کنیم. خواب انسان قبل از ساعت 12 شب ارزشی چند برابر مدت زمان خواب او دارد. از ساعت 12 تا 1 ساعت قبل از اذان ارزش خواب برابر می شود و بعد از خواب ارزش خواب به کمتر از نصف کاهش می یابد. دلیل کم ارزش بودن خواب بعد از اذان فعال بودن چرخه ی بلغم است و به همین دلیل اکثر سکته ها در این ساعت اتفاق می افتد و ما می توانیم با بیدار ماندن در این ساعت بر بلغم غلبه کنیم. او همچنین خواب قیلوله که زمانش نیم ساعت مانده به اذان ظهر است را توصیه می کند.

دکتر در مورد نوع وچگونگی غذا های مختلف می گوید: ما در اسلام فقط دو وعده ی غذایی داریم و آن صبحانه و شام است و اصلا وعده ای به نام ناهار که در لغت هم به معنای نخوردن است وجود ندارد. بهترین زمان برای صرف صبحانه بین ساعت 7 تا 9 صبح است و شام را باید هرچه زودترو سبک تر بخوریم و ادامه می دهد متاسفانه هم اکنون کیفیت غذا ها در شرایطی قرار دارد که افراد را به سمت بیماری و سرطان سوق می دهد و اگر بتوانیم از هر ماده ی غذایی نوع وحشی آن را مصرف کنیم، تا حد زیادی نگرانی هایمان در مورد تغذیه رفع می شود. شیر خوب است، اما شیر گاوی که خودش در صحرا چریده باشد و علف خورده باشد و نه گاوی که نان خشک کپک زده خورده باشد. نان خوب است اما نانی که سبوس دار باشد و با گندمی که در آن تغییر ژنتیک نداده باشند.

به همین ترتیب برای بسیاری از مواد غذایی دیگر در کلام پایانی دکتر میرشمسی ضمن اشاره به حدیثی پر محتوا از حضرت علی که می فرمایند: مراقب افکارت باش که گفتارت می‌شود، مراقب گفتارت باش که رفتارت می‌شود، مراقب رفتارت باش که عادتت می‌شود، مراقب عادتت باش که شخصیتت می‌شود، مراقب شخصیتت باش که سرنوشتت می‌شود.

دریافت نوبت دکتر

دریافت نوبت دکتر

می گوید ما زمانی می توانیم در دنیا و آخرت سعادتمند باشیم که مراقب عادت هایمان باشیم. درواقع او تفاوت میان انسان ها را در تفاوت میان عادت های آنها می داند و ادامه می دهد آن فردی که تغذیه اش را کنترل می کند و یا به ورزش اهمیت می دهد هیچ سختی بیشتری نسبت به فردی که این کار را انجام نمی دهد نمی کشد. فقط او عادت های مثبتی را در خود ایجاد کرده است. پس باید توجه کنیم که هرکار بزرگ و کوچکی را که می خواهیم انجام دهیم باید آن را برای مدتی به صورت عادت درآوریم و بعد از آن به حال خود رهایش کنیم.

 



0 0 تجربه
امتیاز پزشک
0 تجربه بیماران
تجربه های داخلی
مشاهده تمام تجربه ها
قالب وردپرس