دکتر حسین حاجی صادقی زاده

اگر در سال های اخیر برای درمان خود و یا یکی از عزیزانتان به بیمارستان شهدای کارگر یزد سرزده باشید، حتما شاهد تغییرات مثبت و چشمگیری نسبت به سال های گذشته در این بیمارستان بوده اید. نوبت دهی تلفنی و مدیریت وقت بیماران، برخورد مناسب پرسنل بیمارستان، حضور بهترین پزشکان متخصص و فوق تخصص یزدی و افتتاح طرح های عمرانی فراوان برای گسترس بیمارستان تنها بخشی از این تغییرات هستند که همگی مدیون تدبیر و تلاش های شبانه روزی تیم مدیریت شایسته ی این بیمارستان به ریاست دکتر ” حسین حاجی صادقی زاده” است.

دکتر وال امروز میزبان این پزشک حاذق و مدیر شایسته است واز او می خواهیم از راز های زندگی اش برایمان بگوید.

sadeghi-zade41

دکتر حسین حاجی صادقی زاده درسال 1341و در روستای هدش از توابع شهرستان تفت به دنیا آمده است. دوران نوجوانی و جوانی خود را در کوی پنبه کاران یزد گذرانده است. شغل پدرش خرید و فروش محصولات کشاورزی بوده است و وضع خانوادگی متوسطی داشته اند.

دریافت نوبت دکتر

دریافت نوبت دکتر

او در دبستان 25 شهریور (ساختمان فعلی هتل لاله )، راهنمایی 9 آذر که امروزه به اباذر تغییر نام پیدا کرده است و دبیرستان رسولیان درس خوانده است. حاجی صادقی زاده که از سال دوم دبستان رویای پزشک شدن را در سر پرورانده در سال 58 با رتبه ی 1158 وارد رشته ی پزشکی دانشگاه ارومیه می شود. بعد از انقلاب فرهنگی او به دانشگاه علوم پزشکی تهران می رود و مجددا در سال های بمباران صدام، او به دانشگاه یزد می آید و ادامه ی تحصیلات خود در دوران عمومی را در دانشگاه شهید صدوقی به پایان می رساند. شهر مشهد و دانشگاه علوم پزشکی این شهر مقصد بعدی این پزشک حاذق برای گذراندن دوران تخصص در رشته ی جراحی عمومی است. حاجی صادقی زاده از دکتر توسلی که هم اکنون در کشور کانادا به سر می برد به عنوان بهترین استاد دوران تحصیلش نام می برد.

دکتر در سن 25 سالگی وارد زندگی مشترک خود شده است. همسرش خانه دار و سه فرزند پسرش ( یکی دوقلو ) در رشته های مهندسی عمران، برق و مهندسی پزشکی تحصیل کرده اند.

دکتر حاجی صادقی زاده با وجود مشغله و فشار کاری زیادی که دارد در برنامه ی هفتگی اش، ورزش از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و در هفته 3 شب را به ورزش های ایزومتریک و بدن سازی و یک شب را به فوتبال اختصاص می دهد و می گوید بخش عمده ای از مشکلات جسمانی و ضعف قوای بدنی جوانان ما مربوط می شود به تغذیه ی نامناسب و عدم فعالیت بدنی کافی که خود منشا بسیاری از بیماری ها است.

دکتر تلخ ترین خاطره ی دوران کاری اش را مربوط به سال 1385 و دولت قبلی می داند که با ایجاد شرایطی او را مجبور به کناره گیری از ریاست بیمارستان شهدای کارگر کردند و برای یزد که خود صادر کننده ی مدیر به سایر شهر های کشور است مدیری غیر بومی و با مرتبه ی علمی پاین تر از من انتخاب کردند و همه ی زحمات گذشته را تباه کرد.

با این وجود بلافاصله بعد از روی کار آمدن دولت جدید دکتر حاجی صادقی زاده دوباره باشایستگی به عنوان رییس بیمارستان منصوب می شود و دور جدید تغییرات و جبران ضعف های مسئولین قبلی را آغاز می کند. ارتقا بیمارستان به 304 تخت ، راه اندازی بلوک زایمان با100 تخت، انتقال درمانگاه به خارج از بیمارستان و احداث سالن آمفی تاتر از مهم ترین برنامه های پیش روی تیم مدیریتی او در دوره ی جدید است.

حسین حاجی صادقی زاده مهم ترین راز موفقیت و محبوبیتش در طبابت را این می داند که همیشه صداقت و درستی با بیمار را سرلوحه ی خودش قرار داده و هیچ موقع با انگیزه ی مسایل مالی تصمیم نگرفته است.

دریافت نوبت دکتر

دریافت نوبت دکتر

سخن پایانی دکتر برای دانشجویان پزشکی است و آن اهمیت دادن به کار عملی ضمن یادگیری موضوعات تئوریک است و می گوید هم اکنون بسیاری از دانشجویان ما در شرایط واقعی درمان بیماری که قرار می گیرند نمی توانند توانمندی های خود را نشان دهند و این ضعف بزرگی است که با توجه به رقابتی شدن پزشکی، داشتن مهارت در اقدامات عملی می تواند برگ برنده ی آنها باشد.



قالب وردپرس